Relaxt ontbijten, lunchen of uiteten op het strand? We are open every day! Van hartige en zoete ontbijtgerechten met verse sapjes, tot een uitgebreide lunchkaart met specials & classics. Op de dinerkaart lekkere vis-, en vleesgerechten, bowls, en vegagerechten. Kies iets voor jezelf, of deel meerdere gerechtjes! Curious for more info? Bekijk onze menukaarten.
Kickstart
10.50
Turks brood met twee gepocheerde eieren, crispy chili oil en kruidenyoghurt.
4.75
Met jam of nutella.
8.75
Turkse yoghurt of soja yoghurt (+0.75) met granola, blauwe bessen, bananenchips, maple syrup, chia zaad en aardbei.
11.25
Belgische wafel met French vanilla, aardbei, bananenchips, karamel, pistache crumble en atsina cress.
Toast
10.75
Emile toast met avocado smash, gepocheerd ei, feta, granaatappelpitjes en dukkah. (Met bacon + 1,00 of gerookte zalm + 2,50)
Fresh Juices
6.90
Smoothie met mango, banaan en sinaasappelsap.
6.90
Smoothie met kers, braambes, kaneel, maple syrup, vegan yoghurt en vegan melk.
5.50
Met sinaasappel en wortel.
5.90
Met spinazie, bleekselderij, appel, bladpeterselie, komkommer, limoen, citroen en gember.
5.90
Met watermeloen, ananas, aardbei en gember.
Favourites
14.75
Zalmtartaar met avocado, mango, gefrituurde wonton, spicy sojasaus, sushirijst en wasabimayo.
13.75
Romige burrata met coeur de beouf, kumato, salsa verde, pistache parmezaan crumble, gefrituurde kappertjes en foccacia.
p.p. 14.25
Met sushi van tonijn, zalmtartaar, flatbread met muhammara, dungesneden entrecote, gyoza en een soepje. Om te delen vanaf 2 personen.
14.75
Dagvers gerolde sushi met tonijn, komkommer, avocado, ingelegde rettich, togarashi mayo en sesam.
6.75
Met bosui, rode peper en crouton.
Sandwiches
13.50
Focaccia met gegrilde aubergine, mozzarella, zongedroogde tomatenspread, oregano, parmezaan, basilicum en balsamic glaze.
14.25
Op een brioche bun met baconjam, augurk, chipotle, coeur de beouf, sla en cheddar. (Met frites + €4,50)
12.75
Emile toast met dungesneden entrecôte, wasabi mayo, sojastroop, edamame, radijs en rode peper.
15.25
Emile toast met tonijnsalade, warm gerookte zalm, forel, salsa creola en mierikswortelcreme.
13.25
Pita met homemade falafel, muhammara, spinazie, zoetzure rode kool, dukkah, vegan tahin mayo en zhoug.
10.75
Mais brood met twee rundvleeskroketten en mosterd.
14.75
Op maisbrood met kipfilet, bacon, augurk, gekookt ei, coeur de beouf, sla, vadouvan mayo en chips.
Salads & Bowls
15.25
Chipotle scampi’s met sushi rijst, komkommer zoetzuur, rode ui zoetzuur, koolsalade met jalapenos tahin dip, mango, avocado, mais, koriander en citroen aioli.
14.75
Bietenbulgur, avocado, edamame, wortel, feta, falafel, spinazie, zoetzure rode kool, bosui en bietenhummus.
15.75
Roma sla met gegrilde kippendijen, ansjovis, parmezaan, croutons, gepocheerd ei, caesar dressing en crispy bacon.
Sides
4.50
7.50
Verse frites met pestomayo, citroen aioli, parmezaanse kaas, pijnboompitten en gefrituurde basilicum.
4.90
Starters
14.75
Zalmtartaar met avocado, mango, gefrituurde wonton, spicy sojasaus, sushirijst en wasabimayo.
13.50
Dungesneden langzaam gegaard kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes, citroen zest, rucola, pistache en olijfolie.
13.25
Met gefrituurde pastinaak, gepocheerd ei, focaccia en mosterdkaviaar.
12.50
Scampi’s met knoflook, rode peper, peterselie en Turks brood.
10.50
Veggie gyoza met gochujang glaze, bosui en sesam.
13.75
Romige burrata met coeur de beouf, kumato, salsa verde, pistache parmezaan crumble, gefrituurde kappertjes en foccacia.
p.p. 14.75
Met sushi van tonijn, zalmtartaar, flatbread met muhammara, dungesneden entrecote, gyoza en een soepje. Om te delen vanaf 2 personen.
15.50
Dagvers gerolde sushi met tonijn, komkommer, avocado, ingelegde rettich, togarashi mayo en sesam.
6.75
Met bosui, rode peper en crouton.
Main Dishes
19.25
Tomaten risotto met stracciatella, groene asperge, cherrytomaat, rucola en pijnboompitten.
23.50
Tomaten risotto met gegrilde gamba’s, cherrytomaat, rucola en pijnboompitten.
23.50
Gebakken kabeljauw met miso pompoencrème, gebakken prei, bosui chutney en hazelnootjes.
16.25
Chipotle scampi’s met sushi rijst, komkommer zoetzuur, rode ui zoetzuur, koolsalade met jalapenos tahin dip, mango, avocado, mais, koriander en citroen aioli.
15.75
Bietenbulgur, avocado, edamame, wortel, feta, falafel, spinazie, zoetzure rode kool, bosui en bietenhummus.
18.75
Green burger op een brioche bun met tomatensalsa, avocado smash, roma sla, rode kool zoetzuur en frites.
19.75
Saté van kippendij met cassave, seroendeng, zoetzure komkommerlinten en paprika en frites.
23.50
Peking eend met Chinese flensjes, komkommer zoetzuur, rode kool zoetzuur, wortel, bosui, rode peper en gochujang glaze.
24.50
Gemarineerde zalmmoot met honing en gerookte paprikapoeder, parelcouscous, abrikoos, paprika, courgette, radijs, granaatappel, dille, peterselie en venkel.
24.50
Bavette met zoete aardappelcrème, bimi, sugar snaps, polenta fritters en chimichurri.
Sides
6.25
Met knoflookolie en zeezout.
8.25
Potato wedges met pittige tomatensaus, citroen aioli en peterselie.
4.50
7.50
Verse frites met pestomayo, citroen aioli, parmezaanse kaas, pijnboompitten en gefrituurde basilicum.
4.90